Rólunk írták

 

 

 

Rólunk írták.....

 

 

Kedves FonalClub!

Az átvett fonalam álomszép, nagyon köszönöm.
Öröm lesz vele dolgozni.
Voltam a Csillaghegyi gyapjúnapon is, és láttam a sok szép fonalaitokat élőben is.
Még biztos fogok rendelni.
További szép hétvégét!

Adrienn

Bővebben>>>>

 

Sziasztok!
Elkészültem az Umbel kendővel. Élmény volt kötni, gyorsan lehetett vele haladni és a rövidített sorok sem bizonyultak olyan bonyolultnak. :-) Köszönöm a csodás fonalat is.
Ravelry-re is feltettem, de azért küldök így is egy képet.
Szép estét nektek
Dóra

UMBEL

Köszönöm szépen a gyors reagálást!
Igazából azért kezdtem aggódni, mert annyira gyorsan, gördülékenyen történt a feldolgozása a rendelésemnek, hogy azt gondoltam valami hiba történt részemről. 
Nagyon tetszik a honlap, a rendelés, és a lebonyolítás kiváló! És a fonalak álomszépek!! :)
További sikeres munkát!
Üdv, Ági

 

 

Bővebben>

köszönöm a gyors reakciót, őszintén szólva, még egyetlen webshoppal kapcsolatban sem fordult elő velem, hogy az első rendelésemmel kapcsolatos szombat éjjeli (!) variálásomra azonnal személyesen írt válasz érkezzen egy webshoptól! A rendelés utáni 2. munkanapon megérkezett a csomag is, a fonal színe gyönyörű, pontosan megegyezik a webshopban látott árnyalattal. és hogy ráadásul a csomagban egy kis katalógus, gombok meg egy kupon is volt :-) - nagyon köszönöm, teljesen elégedett vagyok a Fonalclubbal, biztos, hogy fogok még vásárolni itt!
Minden jót kívánok:
Zsuzsa

Bővebben>

Dániel: "Hasonlóan jó minőség, mint a Grace, az üveg gyöngyök pedig igazán egyedivé varázsolják a belőle készülő sál megjelenését, készül még feketéből is, hogy legyen egy klasszikus színben is :)"

 

Bővebben>

Dániel: " Álom puha, a selyem tartalomtól szép csillogású, egyágú, tehát nem bomlik szét a szál, egyből szerelem :-)"

Bővebben>

Irén: "Ma átvettem a csomagot, és nagyon örülök, mert a vártnál is szebb, finomabb a fonal - már próbakötést is végeztem, nagyon jó dolgozni vele -, és külön köszönöm az ajándékot. Nagyon örülök neki! Visszatérő vásárló leszek, ez már biztos, most már csak azt kell eldöntenem, hogy mit szeretnék kötni."

 

Bővebben>

Zsuzska: "A fonal gyönyörű , pihe-puha - imádtam vele dolgozni (kézzel festett, 80% extra finom merinói 20% selyem 1200m/ 100g )  Pedig ilyen vékony fonalból még soha nem kötöttem :)

... nagyon szépen  köszönöm az élményt !"

 

Bővebben>

"Külön köszönet a kis gyapjúmintákért, kitaláltátok vele titkos vágyamat, hogy végigtapizhassam és nézegethessem őket. Különleges helyük lesz "

 

Bővebben>

 

Zsuzsa: "Megkaptam a rendelt fonalakat, gyönyörűek!

Köszönöm a gyorsaságot és a meglepetést is! Nem fenyegetőzésképpen

mondom: biztosan fogok még rendelni Önöktől!"

 

"Kedves Fonalclub!

Már áprilisban is nagyon örültem, mikor a fonalakat megkaptam, de most, hogy elkészült az első darab belőlük, boldog vagyok!

Örömmel kötöttem a nászajándéknak való, esküvői kendőt, ami a Fonalclub nélkül nem jöhetett volna létre!

Köszönöm, és szeretettel küldöm az üdvözletemet Önöknek!”

 

 

Bővebben>

 

Anikó: "Kedves Fonalclub!

Megkaptam a csomagot! nagyon köszönöm a gyorsaságukat.

  fonalak gyönyörűek, biztos vagyok benne, hogy élmény lesz velük dolgozni.

Köszönöm a kedves meglepit is J

További sok sikert kívánok az áruházhoz!"

Bővebben>

Zsuzsa: "…..Örülök, hogy vannak, olyan (fonal)szegény lenne a világ Önök nélkül..."

Bővebben>

Bori: "Köszönöm szépen megjött a csomag és nagyon örülök a kis ajándéknak benne, csodás a kis selyem benne és a merinók mennyei puhaságúak, nagyon örülök nekik…"

Bővebben>

Júlia: "ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN
TEGNAP VOLT A SZÜLINAPOM, és még életben nem nyertem semmit
NAGYON KÖSZÖNÖM"

Kirara

Mossa

NORO Catwalk

Timea: "Megérkeztek a fonalaim! Gyönyörűek! Főleg a Kama és a Silk Garden Sock varázsolt el, de a Kirara is gyönyörű! Szóval mind gyönyörű…."

Bővebben>

 

Tünde: "A napokban Önöktől rendelt termékek megérkeztek és nagy meglepetésemre KnitPro szemtartókat kaptam ajándékba, amit nagyon köszönök! Éppen aznap szükségem is volt rá, már használatban is vannak! Szimpatikus ez a vásárlóbarát szemléletük. Gratulálok a magas igényeket is kielégítő termékkínálatukhoz, örvendetes, hogy a hazai kínálatban is megjelennek világhírű márkák. A megrendelt fonalak gyönyörűek. Célirányos vásárlásom miatt hamarosan küldöm is a fotót a belőlük készült munkámról! További jó kereskedést, sok elégedett vásárlót kívánok!"

 

Bővebben>

 

Tünde. "A véleményemet másokkal is szívesen megosztom, örülök, ha közzé is teszik, már azért is mert a legújabb rendelésem másnap már kezemben is volt, pedig csak 1db kötőtű volt az!

Kötős csoportokban már örömmel újságoltam a pozitív tapasztalataimat a cégükről. Kívánom, hogy arculatuk, munkájuk, árukészletük színvonala továbbra is ilyen maradjon, s akkor rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhetnek."

 

 

Bővebben>

Zsuzsa: "Megkaptam a csomagot! nagyon köszönöm a gyorsaságukat. A fonalak gyönyörűek, biztos vagyok benne, hogy élmény lesz velük dolgozni. Köszönöm a kedves meglepit is. További sok sikert kívánok az áruházhoz!"

Bővebben>

Webáruház készítés