Kik vagyunk?

Kedves Vásárlónk!

 

Webáruházunk családi vállalkozás. A család minden tagja valamilyen módon kivette a szerepét, hogy minél teljesebb legyen. A termékek beszerzésétől, a webes megjelenés testre-szabásán keresztül, a fonalakból készített ruhadarabok modellként történő viseléséig.

 

Már egy ideje benne vagyunk a fonal-forgatagban a felhasználói, készítői oldalon. Most érkezett el az idő, hogy az értékesítési oldalon is megjelenjünk. Felmerült az igény, hogy a saját készítésű termékeket minél teljesebbé tegyük azáltal, hogy a hozzájuk felhasznált anyagok is megfeleljenek az elvárásainknak. Nem elég csupán, hogy természetes anyaggal dolgozunk, de tudnunk kell azt is, milyen utat tett meg, amíg eljutott hozzánk. Fontosnak tartjuk, hogy fenntartható módon előállított, természetes anyagból készült fonalakat használjunk.

 

Webáruházunkban kötéshez, horgoláshoz, fonalkészítéshez, nemezeléshez kínálunk kiváló minőségű alapanyagokat. A magas minőséget a fonal-márkák garantálják. Azokat a fonalakat hozzuk el Nektek, amelyeket világszerte használnak és megfelelnek a feltételeinknek. Azokat a fonalakat, amelyeket Ti is szívesen kipróbálnátok. Termékpalettánkon kiemelt helyen szerepelnek az organikus termékek. Küldetésünk, hogy a forgalmazott termékeinken keresztül a környezettudatosságot erősítsük.

 

Bármilyen észrevételnek örülünk: az elismerés melengeti lelkünket, míg az építő kritika tettekre ösztönöz, hogy fejlődjünk, és nagyobb megelégedéssel szolgáljuk Vevőinket!

 

A fentiek szellemében szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne különlegeset, egyedit alkotni.

 

Jó vásárlást és munkát kívánunk!

 

Halasi Andrea és Németh János

Webáruház készítés